Wednesday, June 30, 2004

so, i got 3.750 for this semester.so these are the list of ppl that i have to say thanx to for my unbelivable result.

1.mohamad reza syahzan bin onn- for monitoring me through out the project and i have to say that if it's not for him, i might not get the 3.750 pointer.

2.lubna binti othman- for being such a great friend a girl could ever ask for.

3.mohamad zuazwary bin zulkifli- now i know that u are a funny guy.it was great knowing u up close and personal.walaupun ko suker menghilangkan diri maser practical dulu, dapat jugak 3.750.

4.en asri- kerana memberikan markah 39/40 kepada aku yang tak secerdik maner ni..en asri baik hati...aku datang lambat dengan lup pun dia tak kisah, wary hilang pun dia tak ambik pot.

5.pie- kerana menjaga aku dan member practical lain dengan baik..skrang pie dengan sally jek yg tinggal kat opis with en asri.nanti biler biler senang aku datang melawat korang.

6.en zaini - (almost forgotten his name) kerana sentiasa memberikan komen komen yg membangunkan semangat kitorang untuk membuat projek sehingga yang terbaik

7.mereka mereka yg terlibat secara langsung atau tidak....terima kasih..tidak luper kepada pihak upm jabatan sains komputer kerana menambahkan markah ke 3.750

so, that was it...can u believe it...3.750...

so, wat else..hmm, owh yeh, went to cheer 2004 last sunday. it was great..shirtlift mimang patut menang.great dance routine. sabian finish at 16th place, i went there to support sabian. they did well just that luck was not at their side.

and maksu gave birth to tengku mae tijani last week. she was so cute that i cud eat her up!hihihihih..

and i guess that's it.


No comments: