Monday, November 22, 2004

DELIFRANCE

went to ampang point just now.and walking around with no purpose with nanim.bumped into maksu bobo (cute kan namer maksu) and the kids....then, maksu tanyer, "parking kat maner?", i was like,"hah?kat maner ah nim?" then i said parking kat linda onn...maksu cakap,"jln dengan maksu kat sini, maksu pun nak pegi that way, kat pizza hut," and we say "bye".
sambil jln tu, dengan bangga sekali sebab dapat beli delifrance with 20% off...rupenyer, menurut kater nanim, bakeries ni kalau nak tutup kedai malam malam, mimang slalu jual roti murah, nak habiskan...ader yg kasi 50%....so sambil jln tu, kereta banyak, bertali arus, tak kasi kitorang melintas...so i was like,"kereta" say it over and over again dengan mengikut irama sendiri and nanim was like,"mari oh mari.....dekat hamba..."singing that lagu from p.ramlee punyer cerita hang tuah, alah scene yg maser dia jumper dengan cucu tok guru kat bukit tu...tetiber ader mamat ni jalan kat depan kitorang...he must have heard of or little humming...nasib baik mamat ni macam perut buncit skit...dan memakai baju yg agak ketat.heheheheheh....
the end.

No comments: