Tuesday, December 28, 2004













likom

where to start??

i was supposed to go out shopping with my kazens when suddenly my mommy drag me balik kampung.it was a long story on why she didn't made her mind earlier....and so,we went balik kampung...with my brother driving for the first time to perak and all of us the rest.the reason we had to balik kampung was bkoz, her cousin who was actually her anak angkat,abang haris... (it's a bit complicated but that's what it was, kalau tak caya ker nak tahu keterangan lanjut korang tanya mama aku).so,sampai sampai mimang best...makanan menanti kitorang..aku dan abang dan nanim, ape lagi...makan sakan..bukan makan lagi dah ...kitorang melantak...hihiihihih...siap ngan gulai tempoyak..nyam nyam..so,sepatutnya balik petang tu gak, tapi disebabkan ada pulak lah yang suruh tunggu sampai malam, tgk bersanding (sbb ptg tu kitorang terlepas diorang bersanding)so, kitorang tggu.tetiber, babah call, ckp yg dia tak bagi abang travel memalam camtu, so dia suruh kitorang stay semalam kat rumah tok syed (my grandaddy).maser nak g nengok bersanding malam tu, kitorang tak der baju dah...sehelai sepinggang jek...mama and nikki jek yg bawak baju banyak skit..so, kitorang pun pakailah baju cap borrow..iaitu bondariah collection..nasib baiklah nenek aku tu size tak besar...nak dijadikan cerita, malam tu aku tido dgn t-shirt baggy tok pon(nenek) dan kain batik dia...tak penah penah pakai kain batik...hihihihi...seronok gak...besok nya we should bertolak earlier but mak teh pulak gatal g ajak g lumut..abih tu, dah alang-alang kat situ...g lah lumut.bukannya ader aper pun...desa pandan lagi besar!
petang tu nak balik, tok syed pulak suruh tggu makan....maner buleh...dah lah prgm aku ngan kazens aku ditolak ketepi, ni nak suruh stay gak lagi...nasib baik tok pun kasi pakai panty baru dia..lawa gak panty tu,kaler putih, siap ade lace lagi..hihihi..so, kitorang pun makan lah..tapi makan cucur makteh jek..tggu diorang masak nasi lamer....lepas makan-makan salam-salam, kitorang pun pulang lah ke kuala lumpur...

tapi ader satu lagi kisah menarik dalam cerita diatas...maser g bersanding malam tu, ader gaklah makcik sedara aku tu sound yg malam tu diorang ader bwk life band (band kampung jek)perform...aku pun kira suker lah gak..ader music ni...maser sampai rumah tu, aku nengok dari jauh ader joget lambak!kira orait lah..ingat kan nak join samer...tetiber aku terperasan yg ader macam tak kene jek...macam ader pompuan pompuan yg joget tu macam semcam....g tgk dekat dekat...ya allah!!mak nyah...mak nyah berjoget ngan mat rempit kampung!!!!korang bygkan...maser tu aku dah nganga dah..hihihiii...geli siut...aku yg tukang tgk pun geli...tak jadi aku nak join..geli ah...ader yg cakap diorang tu biler siang keje tarik kelapa sawit...malam malam bertukar perkerjaan....n diorang tu dibawa oleh band yg perform tu,konon konon nak memeriahkan lagi majlis lah...hihiihihih

and this sunday, me and kazens are going out for shopping...help elly to find sumthing for her prom night...oh and malam ni ader bola...indon lawan malaysia...khalid jam pasti yang termacho!
:p

Tuesday, December 14, 2004

baby i luv u

besok nikki g singapore...siri rangkaian promotion PGL.
tinggal lah aku ngan adik beradik aku yg lain...

lately, i've been too lazy for everything, i've been lazy for work, i've been lazy for my artwork, i've been lazy for my guitar lesson, i've been lazy to meet my friends, and i've been lazy to go out on a date! he asked me out, but i was too lazy to get myself ready, instead, i spent the whole evening watching tv with nanim.nanim was always there for me ya'know.ye lah, katil sebelah sebelah...

the other day i watched big fish with her and she ended up sleeping through half way. big fish made me feel good after watching it.although he died, but it was not sad at all...unlike romeo and juliet, which i always cry everytime i watch it.

so, about this guy fren of mine, who were asking me out, well, he was a fren to a gud fren of mine.he was nice.i dunno.i'm just too lazy to think...cam ner nak masuk mmu ni??dah malas sangat.

ader sorang kawan tu dulu cakap,"kita tak boleh malas kalau nak buat artwork.kena rajin cari tutorial kat internet". dia cakap tu after i admit at him that i was too lazy to find tutorials. hmmm....

Wednesday, December 08, 2004

i saw mommy kissing santa clause

krismas dah dekat...raya dah nak abis...aku, boring dah bekerja...raser macam nak berenti jek..tapi intake aku tu lamer lagi..kalau menganggur, cam ner aku nak mencari sesuap nasi..betul tak?

raihan dah balik from egypt..cute nyer dia..rase nak kunyah kunyah jek...baik dia tu, asik nak senyum jek...nanti aku letak gambar yg aku ambik kat airport..

nena dah kawin..elize dah dapat anak...fatiyah dah bertunang...ayu and deej pulak baru brake up dgn boyprens diorang...aku???aper ader???hihihihih...sajer jek tu..

so, try to masuk contest sony handycam challenge...kalau dapat attend ceremony tu pun jadiklah...first timer...

sakit kaki ni..crimson wave lagi.perempuan.


us with uncle pat at emas 10...show dia mimang mantap