Friday, August 26, 2005


KLCC SELALU BERDIRI MEGAH!


CIAN IDA :(

jari dia terkena kipas yang berputar kat syiling.
cian dia.
jari hantu dan jari manis.
ida nangis tadi.
dia cakap sakit.
so, i bought her dinner.
she dun wanna go out from her room.

hari ni balik rumah.
pukul 11pm kang abang datang ambik.
tapi sebelum tu, nak pegi alpha nite dulu.
noni menari..
hahahahahah..
mesti comel budak kecik tu menari...

zaid bagi message.
a very unexpected message.
shima cakap zaid nak ajak saya keluar.
so, she told him i'm seeing sumone.
pandai shima.

kakak nisha kawin next month.
hmmm...
selamat pengantin baru.

tadi saya buat drawing untuk klas mdp.
tiba tiba nk buat drawing.
smlm draw kat bilik ida.
temankan ida, vi tak da, pegi bentung.
tido terus kat bilik diorang.

balik kelas photography tadi, terus tengok smallville..
dengan elly.
kitorang slalu tengok smallville sesamer.
tapi saya mengantuk sangat.
saya tersengguk sengguk.
saya dapat dengar elly berkata kata dengan saya,
tapi saya tak dapat balas.
ataupun saya cuma dapat ckp "hmmm" saja.
lepas habis tengok sville, saya dan elly tido.
penat.
smlm tido lambat.
pukul 4 pagi.
kelas tadi pukul 9.

saya ada kawan-kawan baru.
nama dia malina.
sorang lagi fozzy.
fozzy suker pegi clubbing.
tapi dia tak menari.
dia dengar music je.
dia pun suka music electronica macam saya.

saya dah siapkan assignment computer environment.
dengan proposal scripting language.

hari ni saya okay.
encik call saya.
saya call shima.
mama call saya.
saya call mama.

No comments: